Monday 23 September 2013

Review Jack Hammer 2 Mobile

Review Jack Hammer 2 Mobile

Många mobila spelare skulle ha spelat Jack Hammer slot i det förflutna , och det är spännande nyheter som Jack Hammer 2 Touch har nu lanserats och det ser ut att vara en sprickbildning spel att njuta av var du än är .
Det är kompatibelt med din mobil och kommer att vara populär bland dem som verkligen njuta av en underhållande mobil kortplats som ger dig möjlighet till stora vinster tillsammans med en rolig story och bästa grafik .
Jack Hammer 2 , eller att ge det sitt fulla namn - Jack Hammer 2 Fishy Business - har inte mindre än 99 insatslinjer och en superb Free Spins spel med en x2 multiplikator . Handlingen följer upp från första Jack Hammer spel med en ceremoni som firar Jack för att rädda staden . Men Don Crabby och hans vänner skumt har andra planer och ser att stjäla en dyrbar pärla . Det är där du och Jack , kom in för att rädda staden igen .
Den har även gott från det ursprungliga spelet men och den populära Sticky Win -funktionen finns kvar , som spelare kommer att vara glada att se eftersom det är den del av spelet som verkligen kan se dina vinster går genom taket .
Det finns också slumpmässiga Wilds under Free Spins och dessa är ett tillägg från det ursprungliga spelet . Det är säkert att säga att Jack Hammer har förbättrats , men det finns fortfarande gott om spel som folk älskade och det kommer garanterat att bli en mycket populär plats för mobila användare att njuta av .
Naturligtvis är spelet fortfarande lite desperata och du måste vara påslagen för att hänga med i vad som händer , men när du väl fått kläm på saker , är detta spel en som många tycker mycket .
Jack Hammer 2 erbjuder dig - spelaren - massor av värde för dina surt förvärvade pengar med Free Spin-funktionen och det är alltid bra att veta .
Du skulle gärna se en slits så här i ett kasino , så att du kan njuta av det någonstans du är en riktig bonus och om du har några timmar på reservdelar eller bara en tio minuters paus , är det verkligen värt checkar ut .
Den retrostil av spelet är lika underhållande som någonsin och inte bara är du spelar ett spår , är du också mitt i en berättelse .
Som alltid , vill du inte bara ta vårt ord för det , så får spela Jack Hammer 2 Touch nu och se vad du tycker .

No comments:

Post a Comment