Monday 23 September 2013

Review Mega Moolah Mobile

Review Mega Moolah Mobile

Mega Moolah är en av de mest populära video slots på marknaden. Kanske är det på grund av den massiva progressiva jackpots verkar generera, kanske är det den utmärkta spel och bonusspel, men kanske är det bara på grund av spelets afrikansk miljö.

Just det, strosa vidare ner genom den afrikanska savannen ute efter din stora utbetalning bland lejon, giraffer och elefanter. Vad du hittar är några anständiga grafik och en smidig spel för din mobil som håller dig aktivt med frispels funktioner, progressiva spel och speciella vilda symboler.

Mega Moolah miljoner är en fem hjuls progressiva slot där du kan spela med upp till fem mynt. Du kan justera myntvärde så att du spelar på en nivå som passar dig, men i Mega Moolah Mobile, ju mer du satsar, desto större jackpot du kan vinna. För dem som tittar på en förrätt nivå men kan du starta mynt värden på $ 0,01.

Det fina med detta spel är att det inte bara är en progressiv jackpot att vinna, det finns faktiskt fyra olika progressiva jackpots som börjar relativt lågt och arbeta sig upp löneskalan. De kallas Mini, Minor, Major och Mega och du har chansen att vinna någon av dessa beroende på din satsar plan och du lycka när du spelar progressiva spel funktionen. Vad över spel kan skryta med så många jackpots på mobilen.






Den progressiva funktionen utlöses slumpmässigt när du spelar vanliga spel och tar dig till en andra skärm med ett hjul uppdelat i fyra sektioner - var och en representerar en av de progressiva jackpots. Snurra den och se vad du sluta med. Basnivåerna börjar 10 högskolepoäng och sträcka sig upp till en miljon krediter. Naturligtvis, eftersom dessa är progressiva, är sannolikheten att de kommer att vara mycket större. Hursomhelst, med ett enda snurr du kan bli miljonär. Hur ofta får du chansen att göra det!

Symbolerna i Mega Moolah Mobile består av standard A, K, Q, J och 10 symboler och sedan en uppsjö av djungeldjur som lejon, elefanter, apor, bison och giraffer. Lejonet och apan utgör en mycket större del av spelet men eftersom de representerar den vilda symbolen och scatter symbol resp.

Den vilda lejon symbol gör vad de flesta vilda symboler gör, ersätta i alla andra symboler för att göra en vinnande vinstrad. Men vid detta tillfälle, kommer de att fördubblas också alla vinster när de ersätter i en vinnande vinstrad. Det verkar lejonet är kungen av djungeln trots allt.

Apan symbolen fungerar som den fria spin scatter symbol. Hit 3, 4 eller 5 av dessa apsymboler och du kommer att utlösa den fria spin-funktionen som ger dig 15 gratisspel. Under denna tid alla vinster kommer att tredubblas och du kan även utlösa en gratis spin runt under den tiden. Möjligheterna att hålla vinna är enorm. Även från de progressiva jackpots det finns några stora vinster - 5 lejon symboler, till exempel, kommer att återvända 15.000 poäng.

Sammanfattningsvis, har Mega Moolah mobila anständiga grafik med några vilda afrikanska bildspråk, är väldigt roligt att spela och bär några av de största mobila progressiva jackpots ute idag. Är det inte dags att du började din egen afrikanska äventyr?

No comments:

Post a Comment